Silvana Vulcan - Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

Cel mai frumos cadou de ziua mea

795 RON Donatii stranse
79.5% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

An de an, cel putin o persoana ma intreaba ce vreau de ziua mea si nu stiu ce sa raspund. Stiu ca nu am facut prea mult sa merit acest noroc si incerc sa fiu mereu recunoscatoare. Iata de ce anul acesta am decis sa dau ceva inapoi. De ziua mea, imi doresc ca un copil minunat ca al meu si ca toti copiii din lumea asta sa inceapa o viata in care sa nu se mai teama ca el sau mama lui va lua bataie.

Centrul pentru consiliere A.L.E.G. ofera victimelor violentei domestice un umar pe care sa planga si solutiile de care au nevoie pentru a pune durerea si frica in urma lor. Niciun copil din lumea asta nu ar trebui sa simta palma tatalui sau sa isi vada mama tarata pe jos de acesta. Si totusi, prea multi traiesc cu asta zi de zi. Niciun copil nu ar trebui sa se duca acasa cu teama si totusi prea multi se duc cu groaza. Daca pot sa inlocuiesc teama unui copil cu un zambet, voi fi cea mai fericita de ziua mea. Iar de la voi, in loc de cadou, nu vreau decat sa ma ajutati. Si va multumesc!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen.

Centrul de consiliere A.L.E.G. - Camera albastră

În România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung.

11 Donatii

Raluca Gherasim

65 RON
Mi-a placut cauza ta si sper sa reusesti sa te apropii cat de mult de suma propusa. La multi ani!
05 Nov 2019
La mulți ani, Silvania, și sa rămâi la fel de implicata în viata civica. România are noroc ca mai sunt oameni ca tine care nu au părăsit-o.
05 Nov 2019
La multi ani, Silvana!
02 Nov 2019

Anonymous

75 RON
La mulți ani de fapte bune împreună!
01 Nov 2019

Anonymous

100 RON
La multi aaani!:*
24 Oct 2019

Anonymous

75 RON
La mulți ani!
24 Oct 2019

Georgiana Teodora Tautu

30 RON
La mulți ani sănătoși și fericiti, om minunat!!
24 Oct 2019
La multi ani Silvana! Te felicit pt inițiativa de ați dona ziua pt un proiect ALEG.
24 Oct 2019
24 Oct 2019
24 Oct 2019
La multi ani, Silvana! La fel de plini de aventuri si vise implinite! Te pup
24 Oct 2019