Bogdana Orzu - Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

De ziua mea susțin A.L.E.G. - Camera Albastră

480 RON Donatii stranse
96% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Peste câteva zile va fi ziua mea. Anul acesta îmi donez ziua de naștere unei organizații pe care o cunosc și susțin de peste 5 ani - și în care am încredere. 

Poți fi alături de mine printr-o donație, sau urmărind și susținând programele asociației pe termen lung aici: www.aleg-romania.eu.

Mai precis, te invit să contribuim la susținerea Centrului de consiliere pentru victimele violenței și copiii lor - A.L.E.G. - Camera Albastră, pentru ca fiecare femeie să își găsească încrederea că poate reuși să trăiască o viață liniștită.

Camera albastră este un spațiu în care fiecare este privit, înțeles și acceptat așa cum este. Poveștile sunt ascultate cu compasiune și confidențialitate. Copiii sunt ajutați să depășească momentele dificile și, împreună cu mamele lor, să depășească momentele de groază și să-și regăsească încrederea în forțele proprii.

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen.

Centrul de consiliere A.L.E.G. - Camera albastră

În România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung.

9 Donatii

05 feb 2020
La multi ani, Bogdana!
03 feb 2020
La multi ani, Bogdana!
03 feb 2020

Maria Dima

30 RON
La mulți ani, Bogdana! Mulțumim pt doza zilnică de inspirație și distracție ❤️
03 feb 2020
03 feb 2020
La mulți ani, Bogdana!
01 feb 2020

Clau

55 RON
La multi ani!
01 feb 2020
Sa dea Dumnezeu să dispară cuvântul "violenta" (de orice fel) din viața copiilor și femeilor!
01 feb 2020
01 feb 2020