De ziua mea vreau o faptă bună de la tine

 

Felicia Hrihorisan Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

100% Complete
550 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Relațiile de putere nu aduc fericirea. O relație sănătoasă e aceea în care ambii parteneri câștigă, pe termen lung și în care nu e loc de abuzuri. Ajută și tu femeile sa învețe sa construiască relații sănătoase și armonioase!Nu doar femeile vor avea de câștigat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

Comunitatea #ȘiEuReușesc are forța să unească, să susțină și să dea putere, prin simplul fapt că aceasta oferă sprijin, atât învingătoarelor, cât și celor care încă trăiesc într-o relație abuzivă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Moni

150 RON
...un gând bun și mult curaj
09 Aug 2021
Prea putin pentru cate faceți 💕
09 Aug 2021

Anonymous

100 RON
Cu gândul la femeile care vor beneficia de îndrumare pentru ieșirea din situații abuzive și învățarea unor tipare sănătoase de relaționare.
09 Aug 2021
Felicia Hrihorisan : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
De ziua mea vreau o faptă bună de la tine