Cât de ușor este defapt să faci o faptă bună

 

Robert Both Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

17.2% Complete
860 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Comunitatea #ȘiEuReușesc are forța să unească, să susțină și să dea putere, prin simplul fapt că aceasta oferă sprijin, atât învingătoarelor, cât și celor care încă trăiesc într-o relație abuzivă.

Din momentul în care își poate spune #ȘiEuReușesc, o victimă a violenței face un prim pas spre a deveni o învingătoare. Drumul nu e ușor, dar e important să înceapă, iar pentru asta are nevoie de sprijin și de exemplele altor femei care au reușit. Asociația A.L.E.G. susține construirea de grupuri de suport la nivel local și le oferim ocazia femeilor de a-și împărtăși experiențele, depăși temerile și de a-și întări forța.

În multe zone din țară nu există adăposturi pentru victimele violenței domestice, nici centre de consiliere. În prezent există comunități #ȘiEuReușesc în Brașov, București, Cluj - Napoca, Sibiu și Satu Mare. Pentru a dezvolta noi comunități avem mare nevoie de ajutorul profesionist al unui psiholog și de întâlniri într-un spațiu sigur. Contribuția ta ne va ajuta să găsim (să închiriem sau să dotăm) un spațiu de consiliere sigur și să asigurăm serviciile unui psiholog specializat. Orice sumă este binevenită!

Din 2017 până în prezent am ajutat peste 1000 de femei să ducă o viață liniștită, lipsită de abuz. Am fpcut vocile lor auzite și în prezent ele ajută și alte femei să își spună #ȘiEuReușesc. Pentru a afla mai multe detalii despre noi, vă invităm pe platforma www.sieureusesc.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

Comunitatea #ȘiEuReușesc are forța să unească, să susțină și să dea putere, prin simplul fapt că aceasta oferă sprijin, atât învingătoarelor, cât și celor care încă trăiesc într-o relație abuzivă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Alexandra Moraru

150 RON
18 Sep 2021

Nicoleta Anton

50 RON
18 Sep 2021
17 Sep 2021
La mulți ani fericiti, dragul meu! 💐🎁🎂🥂❤️🤗
17 Sep 2021

Anonymous

30 RON
La mulți ani, Robert!
17 Sep 2021
17 Sep 2021
La multi ani! Sa fie o zi minunata pentru tine. 😘
17 Sep 2021
16 Sep 2021

Alina M

75 RON
Sa fie intr-un scop nobil!
15 Sep 2021

Ștefan Leoveanu

30 RON
03 Sep 2021

Emanuel Toma

50 RON
<3
01 Sep 2021
La mulți ani și la cât mai multe fapte bune!
31 Aug 2021
Robert Both : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Cât de ușor este defapt să faci o faptă bună