Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Gabriela-Bianca Oprisor Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

65% Complete
650 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către grupurile de relații sănătoase #ȘiEuReușesc.

O relație sănătoasă înseamnă respect reciproc, încredere, siguranță, și mai ales, un spațiu în care ai libertatea de a fi tu însuți/însăți. Avem nevoie de relații sănătoase pentru a putea evolua și pentru a putea avea parte de ceea ce ne dorim în viață: o familie împlinită, o carieră de succes, liniște interioară, timp pentru a ne putea bucura de lucrurile care ne aduc bucurie.

Asociația A.L.E.G. își propune să organizeze în continuare grupurile de Relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc din țară, la care pot prticipa peste 40 de femei. Costul unui grup este de 5000 de lei și include 6 întâlniri online cu o durată de două ore, sub îndrumarea unui psiholog specializat, într-un spațiu sigur și confidențial, distribuirea de materiale utile participantelor grupului și posibilitatea participantelor de a avea acces la comunitatea națională #ȘiEuRueșesc prin Rețeaua învingătoarelor.

Temele abordate în cadrul grupurilor sunt:

- relație sănătoasă vs relație abuzivă - recunoaște semnele

- ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă?

- bine cu mine, bine cu tine - indicii de sănătate în relație

- care sunt nevoile mele într-o relație?

- cum stabilesc limite sănătoase pentru mine?

- cunoaște-ți stilul de atașament în relație

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere. Trimite-ne un mesaj la contact@aleg-romania.eu pentru mai multe detalii. 

Iar dacă vrei să afli mai multe despre programul național #ȘiEuReușesc: de la victimă la învingătoare - accesează acest link: www.sieureusesc.ro 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

Ajută-ne să strângem fondurile necesare pentru 3 grupuri de Relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc din țară (din Sibiu, Brașov, Cluj, Satu Mare, București sau alte localități), la care pot prticipa peste 40 de femei. Costul unui grup pentru 10-15 participante este de 5 000 de lei și include 6 întâlniri online cu o durată de două ore, sub îndrumarea unei echipe de psihologi specializați, într-un spațiu sigur și confidențial, distribuirea de materiale utile participantelor grupului și posibilitatea participantelor de a avea acces la comunitatea națională #ȘiEuRueșesc prin Rețeaua învingătoarelor. Temele abordate în cadrul grupurilor sunt: 

- relație sănătoasă vs relație abuzivă - recunoaște semnele

- ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă? 

- bine cu mine, bine cu tine - indicii de sănătate în relație

- care sunt nevoile mele într-o relație? 

- cum stabilesc limite sănătoase pentru mine? 

- cunoaște-ți stilul de atașament în relație

Implică-te acum! Donează ziua ta! 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

>:D<
04 Feb 2022

Anonymous

50 RON
Bravo
31 Jan 2022
31 Jan 2022
150 RON
La multi ani!
30 Jan 2022
30 Jan 2022

Anonymous

75 RON
La multi ani
30 Jan 2022
La multi ani mine Sa facem bine
30 Jan 2022
Gabriela-Bianca Oprisor : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Cel mai frumos cadou de ziua mea