DA relațiilor sănătoase! #ȘiEuReușesc

 

Alexandra & Iulia - A.L.E.G. Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

12% Complete
60 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! 

 

Suntem Alexandra și Iulia și credem că oricine merită să aibe relații sănătoase. Împreună cu echipa A.L.E.G. și specialiștii locali am contribuit la creșterea programului #ȘiEuReușesc încă de când era doar o idee îndrăzneață. Pornit ca o inițiativă locală, crescut cu blândețe din dorința de a crea conexiuni reale între membrele rețelei învingătoarelor, specialiști și alte persoane interesate de schimbare, programul numără acum 5 comunități de suport:  în Sibiu, București, Brașov, Cluj și Satu Mare. Misiunea noastră comună este ca orice femeie care trece prin violență să beneficieze de suport specializat și acces în grupuri de sprijin, dar și de experiența altor femei care au trecut prin situații de viață similare.

 

O relație sănătoasă înseamnă respect reciproc, încredere, siguranță, și mai ales, un spațiu în care ai libertatea de a fi tu însuți/însăți. Avem nevoie de relații sănătoase pentru a putea evolua și pentru a putea avea parte de ceea ce ne dorim în viață: o familie împlinită, o carieră de succes, liniște interioară, timp pentru a ne putea bucura de lucrurile care ne aduc bucurie. 

 

În continuare strângem fonduri pentru a organiza grupurile #ȘiEuReușesc de Relații Sănătoase. La grup participă între 10-15 femei care își doresc să (se) înțeleagă mai bine, întâlnidu-se într-un spațiu sigur și confidențial, sub supravegherea unei echipe de psihologi specializați. În același timp, distribuim materiale utile participantelor și le oferim posibilitatea de a avea acces la comunitatea națională #ȘiEuRueșesc prin Rețeaua învingătoarelor și la alte evenimente. Practic, rămânem în contact și după ce aceste sesiuni s-au încheiat.  

 

Temele abordate în cadrul grupurilor sunt: 

- relație sănătoasă vs relație abuzivă - recunoaște semnele

- ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă? 

- bine cu mine, bine cu tine - indicii de sănătate în relație

- care sunt nevoile mele într-o relație? 

- cum stabilesc limite sănătoase pentru mine? 

- cunoaște-ți stilul de atașament în relație

 

Cu doar 55 de lei poți oferi acces gratuit unei femei la o sesiune de grup grup! Costul unui astfel de grup este de 5000 de lei și implică organizarea din punct de verde logistic și promovarea acestuia ca să faciliteze accesul participantelor dar și comunicarea constantă cu acestea înainte și după grup, costurile platformei zoom și costurile de personal.

 

În schimbul fiecărei donații lăsăm aici poveștile învingătoarelor despre curajul de a o lua de la capăt: https://sieureusesc.ro/ro/testimoniale 

 

Mulțumim că ne ajuți să facem bine! 

Alexandra & Iulia 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

Ajută-ne să strângem fondurile necesare pentru 3 grupuri de Relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc din țară (din Sibiu, Brașov, Cluj, Satu Mare, București sau alte localități), la care pot prticipa peste 40 de femei. Costul unui grup pentru 10-15 participante este de 5 000 de lei și include 6 întâlniri online cu o durată de două ore, sub îndrumarea unei echipe de psihologi specializați, într-un spațiu sigur și confidențial, distribuirea de materiale utile participantelor grupului și posibilitatea participantelor de a avea acces la comunitatea națională #ȘiEuRueșesc prin Rețeaua învingătoarelor. Temele abordate în cadrul grupurilor sunt: 

- relație sănătoasă vs relație abuzivă - recunoaște semnele

- ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă? 

- bine cu mine, bine cu tine - indicii de sănătate în relație

- care sunt nevoile mele într-o relație? 

- cum stabilesc limite sănătoase pentru mine? 

- cunoaște-ți stilul de atașament în relație

Implică-te acum! Donează ziua ta! 

 

Noi credem că cel mai frumos cadou primit cu ocazia aniversărilor sau a zilelor speciale din viața noastră poate fi bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor tăi că, în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună o cauză sau pe cineva care are nevoie de ajutor. În felul acesta

 

2 Donații

Succes
09 Nov 2022
Din suflet pentru alte suflete ce-si cauta pacea si linistea interioara.
08 Nov 2022
Alexandra & Iulia - A.L.E.G. : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
DA relațiilor sănătoase! #ȘiEuReușesc