Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Camelia Proca Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

100% Complete
755 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Când aveam 15 ani am primit un dar neașteptat de la niște oameni de pe un alt continent, pe care îi cunoșteam foarte puțin: un an de studii în Statele Unite. Cel mai valoros lucru pe care l-am învățat în acel an a fost să dau mai departe.

M-am întors în Sibiu, am început să lucrez în ONGuri și am rămas ca să schimb ceva aici, în România. Acum 15 ani am fondat A.L.E.G. și s-a sudat aici o echipă extraordinară care are mult de oferit. Așa că de ziua mea, ajutați-ne să continuăm ceea ce face A.L.E.G., pentru că mai avem multe de dat mai departe. Și o facem cu drag.

Detalii despre A.L.E.G. și proiectele noastre aici: https://aleg-romania.eu/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

În România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung. Camera albastră de la A.L.E.G. ascultă fiecare poveste fără să blameze și oferă ceea ce de multe ori femeile nu găsesc nicăieri altundeva: încrederea că pot reuși. Toate astea în condiții de confidențialitate. Asistența juridică, inclusiv însoțirea pe parcursul demersurilor, este de multe ori esențială. În același timp, e important ca serviciile noastre de informare și conștientizare să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca fiecare dintre noi să recunoaștem cât mai devreme formele violenței și să știm să prevenim o situație de abuz, înainte să se producă traume dificil de remediat.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

28 Sep 2019
La multi ani! :)
28 Sep 2019
Mult succes in toate planurile tale mărețe!
27 Sep 2019

vevecata

50 RON
Felicitări Cami si mult succes in tot ce v-ati propus cu Aleg! La multi ani !
27 Sep 2019

Anonymous

100 RON
La multi ani, Cami!:*
26 Sep 2019
25 Sep 2019
La multi ani Cami!!!
25 Sep 2019
La mulți ani Camiiii!!
24 Sep 2019
Camelia Proca : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Cel mai frumos cadou de ziua mea