Facem bine de ziua mea

 

Mirela Petre Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

14.583333333333% Complete
350 RON
Sumă strânsă
2,400 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Psihoterapia ajută oameni. Ai nevoie de un ghid bun să ieși pe partea cealaltă a durerii.

E nedrept că psihoterapia e accesibilă doar celor cu un anumit nivel financiar. Cine iese mai bine dintr-un abuz, de exemplu, nu ar trebui să fie determinat de câți bani ai sau n-ai. 

De-asta, de ziua mea, îmi doresc să facem niște bine pentru femeile care au fost abuzate fizic sau sexual (de bărbați din viețile lor, cel mai frecvent, dar asta e altă discuție).

Asociația A.L.E.G. oferă ajutorul ăsta atât de necesar. Prin proiectul Camera Albastră, supraviețuitoarele violenței fizice sau sexuale primesc consiliere psihologică, consiliere juridică și susținere de-a lungul procesului lor de vindecare. 

Încă e nevoie de astfel de proiecte. La noi în țară, 1 din 3 femei este afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață. 

Așa că, dacă vreți să-mi faceți o bucurie, donați cât puteți pentru proiectul Camera Albastră A.L.E.G.

Dacă reușim să strângem 2.250 lei, oferim 16 ședințe de psihoterapie așa de necesare. O să fim plasa de siguranță care prinde și susține un om când are mai mare nevoie. Și, cum știm că toți suntem legați unii de alții, ajutăm, în fapt, mai mulți oameni. Inclusiv generațiile viitoare.

Mulțumesc,

Mirela 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

În România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung. Camera albastră de la A.L.E.G. ascultă fiecare poveste fără să blameze și oferă ceea ce de multe ori femeile nu găsesc nicăieri altundeva: încrederea că pot reuși. Toate astea în condiții de confidențialitate. Asistența juridică, inclusiv însoțirea pe parcursul demersurilor, este de multe ori esențială. În același timp, e important ca serviciile noastre de informare și conștientizare să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca fiecare dintre noi să recunoaștem cât mai devreme formele violenței și să știm să prevenim o situație de abuz, înainte să se producă traume dificil de remediat.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
LMA <3
09 May 2023
150 RON
04 May 2023
Cadou-donație de ziua Mirelei Petre în beneficiul Asociației pentru Libertate și Egalitate de Gen
04 May 2023

Anonymous

75 RON
La multi ani
02 May 2023
Mirela Petre : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Facem bine de ziua mea