Anul acesta, puneți-mi cadourile în Camera albastră

 

Camelia Oană Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Când eram mică, aveam o rochiță albastră, pe care aveam voie s-o îmbrac numai la ocazii speciale. Așa că abia așteptam luna septembrie când, pentru o zi (ziua mea!), aveam dreptul să-mi port rochița preferată.

Nu mai știu pe unde a ajuns rochița mea, dar am rămas cu mare drag de culoarea albastru. Și tare m-am bucurat când A.L.E.G. a decorat cea mai importantă cameră din sediu în tonuri de albastru, ba chiar au început să-i spună „Camera albastră”.

Cu literă mare, da, fiindcă această Cameră albastră merită un premiu pentru câte povești ascultă, pentru că le păstrează negreșit între cei patru pereți ai săi și pentru că face tot ce-i stă în putință ca persoanele ce duc acele povești grele să găsească liniștea și forța interioară să meargă mai departe.

Anul acesta de ziua mea, îmi doresc ca serviciul gratuit de consiliere psihologică pentru victimele violenței domestice și sexuale din cadrul Asociației A.L.E.G. să fie și mai accesibil. Vreau ca pungile și cutiile mele de cadouri să țină ușile Camerei albastre deschise pentru toți cei care au nevoie de un loc sigur și de ajutor profesionist.

Detalii despre A.L.E.G. și proiectele lor aici: https://aleg-romania.eu/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

În România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung. Camera albastră de la A.L.E.G. ascultă fiecare poveste fără să blameze și oferă ceea ce de multe ori femeile nu găsesc nicăieri altundeva: încrederea că pot reuși. Toate astea în condiții de confidențialitate. Asistența juridică, inclusiv însoțirea pe parcursul demersurilor, este de multe ori esențială. În același timp, e important ca serviciile noastre de informare și conștientizare să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca fiecare dintre noi să recunoaștem cât mai devreme formele violenței și să știm să prevenim o situație de abuz, înainte să se producă traume dificil de remediat.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

Anonymous

50 RON
27 Sep 2019
La multi ani! :*
06 Sep 2019
Feliz cumpleanos, querida amiga!
06 Sep 2019
50 RON
La multi ani, Camiii! :)
03 Sep 2019
La multi ani frumosi si sanatosi!
03 Sep 2019
Pentru camera albastra și toate poveștile spuse și pentru toate cele care urmează. Pentru cei care au putere de a vorbi și pentru cei care se chinuie sa o găsească.
02 Sep 2019
Draga Cami S, you re the best! Sa atingi si aceasta tinta si multe altele. Iti doresc o zi minunata si abia astept sa ne revedem.
02 Sep 2019

Maria Maria

40 RON
31 Aug 2019
La mulți ani, Cami❤️
25 Aug 2019

Anonymous

30 RON
24 Aug 2019

2 melci

150 RON
La mulți ani, Cami! E foarte frumoasă ideea Camerei Albastre! Spor în continuare!
24 Aug 2019
23 Aug 2019
La mulți aniiI!! <3
09 Aug 2019
Camelia Oană : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Anul acesta, puneți-mi cadourile în Camera albastră