Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

Festivalul Egalității de Gen

Status: Fundraising

Festivalul Egalităţii de Gen este o campanie anuală care aduce mai aproape de comunitate alternativa pozitivă la relațiile inegale de putere care produc nedreptate, abuz și discriminare. Află mai multe detalii aici. 

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Festivalul Egalităţii de Gen este o campanie de conștientizare realizată anual de tineri pentru alți tineri, încă din 2004, prin care se încurajează schimbarea socială prin diverse activități de educație non-formală. De peste 15 ani aducem mai aproape de comunitatea Sibiană o alternativa pozitivă la relațiile inegale de putere care produc nedreptate, abuz și discriminare. Din 2020, Festivalul are o componentă online, pentru ca mesajul acestuia să ajungă cât mai departe. 

 

Egalitatea de gen înseamnă vizibilitate, capacitare și participare egală a ambelor sexe în toate sferele vieții publice și private. Egalitatea de gen este opusul termenului inegalitate de gen și nu al termenului diferență între sexe. Este vorba despre acordarea de șanse egale ținând cont de capacitățile, nevoile și aspirațiile diferite ale femeilor și bărbaților. Află mai multe detalii despre activitatea noastră aici: www.aleg-romania.eu