Si Eu Reusesc - de la victimă la învingătoare

Comunitatea #ȘiEuReușesc are forța să unească, să susțină și să dea putere, prin simplul fapt că aceasta oferă sprijin, atât învingătoarelor, cât și celor care încă trăiesc într-o relație abuzivă.

Din momentul în care își poate spune #ȘiEuReușesc, o victimă a violenței face un prim pas spre a deveni o învingătoare. Drumul nu e ușor, dar e important să înceapă, iar pentru asta are nevoie de sprijin și de exemplele altor femei care au reușit. Pentru că împreună suntem mai puternice, susținem construirea de grupuri de suport la nivel local și le oferim ocazia femeilor de a-și împărtăși experiențele, depăși temerile și de a-și întări forța.

În multe zone din țară nu există adăposturi pentru victimele violenței domestice, nici centre de consiliere. În prezent există comunități #ȘiEuReușesc în Brașov, București, Sibiu, Satu Mare. Pentru a dezvolta noi comunități avem mare nevoie de ajutorul profesionist al unui psiholog și de întâlniri într-un spațiu sigur. Contribuția ta ne va ajuta să găsim (să închiriem sau să dotăm) un spațiu de consiliere sigur și să asigurăm serviciile unui psiholog specializat. Orice sumă este binevenită!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

575 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Si Eu Reusesc - de la victimă la învingătoare

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

575 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii

In beneficiul: Si Eu Reusesc - de la victimă la învingătoare

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile. 

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Si Eu Reusesc - de la victimă la învingătoare

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
575 RON Suma
7 Donatii
100% Complete