ALEG sa daruiesc

 

Bianca Drotleff Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

100% Complete
975 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Inca o data de ziua mea vreau sa sustin egalitatea de gen in Romania. Unii dintre voi stiti deja cat de importanta este aceasta cauza pentru mine. Dar de ce?

Socant sau nu, in România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, prin centrul de consiliere, A.L.E.G. ascultă de fiecare data povestile victimelor fara a le blama, le asigura increderea ca pot reusi si in anumite cazuri asistența juridică. Insa toate acestea nu ar fi posibile fara mici gesturi de sustinere financiara ca acesta. De ziua mea sustine si tu aceasta cauza pentru a oferi femeilor și copiilor martori la violență sansa la un viitor fara teama. 

Numai in 2020 au beneficiat de serviciile de suport (consiliere psihologică, psihoeducație, asistență juridică) peste 200 de persoane, atât din Sibiu, cât și din România. La nivel național, Camera albastră este activă prin serviciul de Consiliere Online disponibil pe www.aleg-romania.eu dar și prin apeluri telefonice.

-----------------

Once again for my birthday, I want to support gender equality in Romania. Some of you might already know how close this cause is to my heart. But why is that?

In Romania, 1 in 3 women have experienced physical or sexual violence at some point in their life after the age of 15. To help prevent this phenomenon, A.L.E.G provides counselling services to the victims, supports them in restoring their confidence and in some cases, assists them with legal services. Yet, none of these would be possible without financial support from in-kind donations. This year, for my birthday, help me support this cause. Let's provide women and children, victims of abuse, the chance to a better future without fear and shame.

In 2020 alone, over 200 women from Romania benefited from support services from A.L.E.G. This is a Romanian based NGO that promotes gender equality and fights against gender-based violence. Here you can see some of their amazing work: https://www.facebook.com/alegromania/.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

În România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung. Camera albastră de la A.L.E.G. ascultă fiecare poveste fără să blameze și oferă ceea ce de multe ori femeile nu găsesc nicăieri altundeva: încrederea că pot reuși. Toate astea în condiții de confidențialitate. Asistența juridică, inclusiv însoțirea pe parcursul demersurilor, este de multe ori esențială. În același timp, e important ca serviciile noastre de informare și conștientizare să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca fiecare dintre noi să recunoaștem cât mai devreme formele violenței și să știm să prevenim o situație de abuz, înainte să se producă traume dificil de remediat.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Daia si Dodo

150 RON
19 Jan 2021

Iulianu'

75 RON
La multi ani frumosi! <3
18 Jan 2021
La multi ani! Tot binele din lume!
16 Jan 2021
La multi ani, iubita mea fata! <3
11 Jan 2021

Chue fam

150 RON
Happy Birthday BB!! <3
09 Jan 2021

Anonymous

30 RON
Happy Birthday Bibi!! <3
08 Jan 2021
08 Jan 2021
Early birthday wishes to you xx
08 Jan 2021
La multi ani, Bianca!
08 Jan 2021

Razvan&Raluca

160 RON
08 Jan 2021
Bianca Drotleff : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
ALEG sa daruiesc