Nu te iubește dacă te LOVEște.

 

Asociatia A.L.E.G. Vreau sa ajut Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.

100% Complete
2,423 RON
Sumă strânsă
2,400 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Era când îngrozitor de gelos și agresiv, când șarmant și plin de vorbe frumoase. Nu știam ce să cred: trăiesc o poveste pasională de iubire sau sunt o victimă? Credeam că-i pot liniști demonii dacă mă străduiesc mai mult. Știm cu toate că poveștile de iubire mai au și dificultăți ce trebuie depășite, nu? Dar cât e ok să îndur? Când am participat la grupul de sprijin de la A.L.E.G. și apoi am început terapia individuală, lucrurile au început să se limpezească. Am înțeles cum se manifestă violența și mai ales cum ar trebui să se simtă o relație de iubire. - povestește Maria

De peste 18 ani echipa A.L.E.G. ascultă poveștile victimelor violenței despre puterea de a o lua de la capăt, în drumul lor spre a deveni învingătoare. Centrul de consiliere, un serviciu social acreditat, este spațiul unde victimele violenței vin să ne spună că se simt captive: atât în relație cu partenerul cât și cu propria persoană. Ne povestesc despre durere, confuzie, singurătate și rușine. Subestimăm prea des cât de gravă e violența domestică și cât de greu se iese din ea!

Pentru noi este important să-i transmitem că ea nu este de vină. Să o ajutăm să înțeleagă faptul că a ieși dintr-o relație abuzivă e ca și cum ai parcurge un drum lung cu suișuri și coborâșuri. Ne dorim ca acest drum să nu fie pavat cu singurătate. În afara sesiunilor individuale de consiliere psihologică pe care le oferim în mod gratuit oricărei persoane care ne trece pragul, organizăm și grupuri de suport, în spații sigure, unde participantele își pot recunoaște și întări forța. Cea mai mare răsplată a muncii noastre este atunci când ele ajung să se elibereze din abuz.

De Dragobete, oferă-i încrederea că poate învinge violența. Cu fiecare 100 de lei îi poți oferi acces gratuit la o sesiune de consiliere individuală cu unul dintre psihologii noștri specializați, într-un mediu sigur și confidențial. Gestul tău îi va arăta că nu este singură. Donația ta va ajuta la susținerea centrului de consiliere A.L.E.G. și astfel vei putea contribui la îmbunătățirea vieții unei femei. 

Arată-i că nu este iubire dacă cineva te LOVEște, dacă îți vorbește urât, dacă îți controlează veniturile, dacă te izolează de cei dragi. Arată-i că ești acolo pentru ea! Până în 24 februarie, ajută-ne să strângem 2 400 de lei, echivalentul a 24 de ore de consiliere psihologică individuală.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

A.L.E.G. este o organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul prevenirii și combaterii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen. Află mai multe detalii despre noi: www.aleg-romania.eu

În România, 1 din 3 femei a fost afectată de violență fizică sau sexuală la un moment dat în viață, după vârsta de 15 ani. Pentru a putea învinge acest fenomen, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung. Camera albastră de la A.L.E.G. ascultă fiecare poveste fără să blameze și oferă ceea ce de multe ori femeile nu găsesc nicăieri altundeva: încrederea că pot reuși. Toate astea în condiții de confidențialitate. Asistența juridică, inclusiv însoțirea pe parcursul demersurilor, este de multe ori esențială. În același timp, e important ca serviciile noastre de informare și conștientizare să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca fiecare dintre noi să recunoaștem cât mai devreme formele violenței și să știm să prevenim o situație de abuz, înainte să se producă traume dificil de remediat.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

17 Donații

Maria Cristina Popoiu

15 RON
27 Feb 2023

Anonymous

50 RON
Sa fiti calauziti in ceea ce faceti de blandete si curaj! Curajul necesar de a pleca…
24 Feb 2023

Anonymous

100 RON
Nicio femeie care acceptă abuz din neputință!
24 Feb 2023
24 Feb 2023
24 Feb 2023

Anonymous

50 RON
22 Feb 2023
Va imbratisez! Cu bune in continuare!
21 Feb 2023

Roxana Bengescu

150 RON
Liniste
18 Feb 2023

Anonymous

158 RON
17 Feb 2023

Anonymous

100 RON
15 Feb 2023
15 Feb 2023

Ioana

100 RON
E important ca oricine este sau a fost intr-o relatie abuziva, sa stie ca nu e singur(a), sa primeasca suport si sa gaseasca curajul si forta de a se alege.
14 Feb 2023
Incurajez femeile sa se respecte si sa puna limite sanatoase in relatie, iar cand nu se mai poate acolo sa poata face pasul benefic lor fara traume. Viata in familie trebuie traita in liniste nu sa fie o continua lupta de supravietuire.
14 Feb 2023

Anonymous

20 RON
13 Feb 2023
13 Feb 2023
13 Feb 2023

Lidia

150 RON
11 Feb 2023
Asociatia A.L.E.G. Vreau sa ajut : Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen - A.L.E.G.
Nu te iubește dacă te LOVEște.